Kesesakan hidung Relief - Natural, Berkesan dan Kekal

Kesesakan hidung Relief - Natural, Berkesan dan Kekal

Melegakan hidung tersumbat harus semula jadi, untuk hasil yang terbaik dan berkekalan. Rawatan semula jadi sentiasa membantu langkah badan anda ke arah yang ia cuba untuk pergi.

Salah satu yang terbaik, spektrum luas dekongestan semula jadi adalah periuk neti dengan larutan garam yang lemah. Anda boleh membuat penyelesaian anda dengan sedikit garam dalam air hangat.

Kemudian anda perlu untuk bernafas sehingga ini, satu lubang hidung pada satu masa, supaya menutup lain off dengan jari. Anda tidak mahu penyelesaian masin untuk memasuki paru-paru anda, jadi hanya memegang ia di dalam hidung dan sinus anda.

Apabila satu pihak berasa lebih baik, menukar pihak dan melakukan lubang hidung yang lain.

Ini adalah lebih mudah dicapai dengan periuk neti, yang hanya bekas dengan muncung hidung yang sesuai.

Ini akan bekerja bagi kebanyakan orang, pada tahap yang akut.

Tetapi untuk kesan yang lebih kekal, atau untuk jumlah ketetapan, homeopati adalah lebih baik. Ia berfungsi pada tahap yang mendalam, kerana ia berfungsi dengan meningkatkan sistem imun anda.

Hidung tersumbat boleh berlaku dari resdung sejuk atau dari. Sama ada cara, ubat homeopati Kali Bich boleh menyediakan anda dengan hidung terbaik melegakan kesesakan selagi gejala anda sepadan dengan mereka ubat.

Tanda-tanda keynotes kuat Kali Bich ialah:

tebal, lekat, menunaikan hidung berserabut yang tidak akan mengalirkan
menunaikan boleh mengalirkan perlahan-lahan hantar nasally, memberi anda perasaan yang tebal di tekak anda
atau ia boleh mengalirkan perlahan-lahan ke dalam hidung anda, jadi perlahan-lahan bahawa ia kering untuk kerak tebal yang juga disimen ke dinding hidung
pelepasan biasanya kuning
anda boleh mendapat sakit kepala sinus, pada pangkal hidung anda, kerana tekanan membina kekurangan saliran

Tidak ada komentar:

Posting Komentar