Halangan hidung - Dua Cara-cara untuk menyelesaikannya Sememangnya

Halangan hidung - Dua Cara-cara untuk menyelesaikannya Sememangnya

Halangan hidung biasanya berlaku apabila menunaikan hidung anda adalah tebal. Terlalu tebal ke longkang. Luahan nipis longkang dengan mudah, jadi jarang akan menyebabkan halangan hidung.

Selalunya, pelepasan degil tebal adalah melekit atau berserabut. Apabila anda akhirnya boleh mendapatkan beberapa keluar, ia melekit seperti gula-gula getah.

Apabila pelepasan yang tetap terkunci dalam sinus anda, ia boleh menjadi dijangkiti, jadi warna tipikal ia berwarna kuning atau kuning / green. Dan tekanan boleh membina, mewujudkan sakit. Mungkin sakit di pangkal hidung anda yang terasa berat atau luka terbakar.

Jika mana-mana ini bunyi seperti keadaan anda, maka ubat homeopati Kali Bich mungkin juga sama sekali menyelesaikannya.

Untuk mencari ubat homeopati yang paling sesuai untuk anda, anda perlu berupaya untuk perlawanan sekurang-kurangnya tiga gejala tama perubatan dengan gejala anda.

Jika kelekitan di atas dan jenis sakit kepala kelihatan baik, maka anda hanya perlu gejala lain.

Mereka yang mendapat manfaat daripada Kali Bich berasa lebih teruk apabila kawasan yang terjejas terdedah kepada sejuk, tetapi lebih baik dengan kehangatan. Secara umumnya halangan hidung yang lebih teruk pada waktu malam atau ketika berjalan. Dan ia boleh menjadi buruk selepas makan.

Kerana sifat pelepasan tebal, ia cenderung untuk membuat suara anda kedengaran nasally.

Cara lain untuk menyelesaikan masalah ini adalah dengan menggunakan periuk dan masin penyelesaian neti. Apa yang anda lakukan di sini adalah untuk bernafas dalam panas, larutan garam yang lemah dan memegangnya di dalam hidung dan sinus anda. Adakah satu lubang hidung pada satu masa.

Ini boleh mengosongkan semua pelepasan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar